Schoter Duijn heeft sinds kort ook een Facebook pagina.
Neemt u ook een kijkje? U vindt de pagina hier.

Woensdag hebben ouders en teamleden van basisschool Schoter Duijn een workshop gevolgd van Suzanne van Koolwijk Kidzstudio.
Dit in het kader van het fotoproject op school in samenwerking met Triade. We hebben veel geleerd over composities van foto’s en diverse vormen van perspectief.
De ouders hebben meteen een leuke opdracht: foto's maken! De foto's kunnen gemaild worden voor donderdag 27 juni a.s. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De mooiste foto('s) worden gebruikt als profielfoto en omslagfoto voor de nieuwe Facebook pagina! Veel succes!

Woensdag 29 mei hebben juf Monique, juf Annemieke, juf Deniece, juf Leonie en juf Marieke weer de jaarlijkse BHV opfris-cursus gedaan!

Vandaag, vrijdag 15 maart, zijn alle kinderen hopelijk lekker aan het genieten van een vrije dag. 
Helaas hebben ook wij onze school gesloten om te staken voor beter onderwijs voor uw en onze kinderen!
De kinderen mogen volgende week nogmaals genieten van een vrije dag. Op woensdag 20 maart vindt namelijk de jaarlijkse Kopwerk studiedag plaats. Een extra mooie dag om vrij te zijn, want dan is ook het begin van de lente!

Op zaterdag 26 januari en op zaterdag 2 februari staat het School-schaaktoernooi op de agenda. Schoter Duijn doet met twee teams mee aan dit toernooi.

Wilt u de teams komen aanmoedigen dan kan dit in het buurthuis West-End tussen 9.30 uur tot 12.30 uur. Wij wensen de deelnemers veel succes en spelplezier toe.