4 -jarigen
Ruim voor uw kind 4 jaar wordt is het verstandig uw kind bij een basisschool aan te melden. Indien uw interesse uitgaat naar onze school, kunt u een afspraak maken met de directeur voor een gesprek. De bedoeling van dit gesprek is u een idee te geven omtrent de organisatie van de school. Vanzelfsprekend laten wij u de school zien en maakt u kennis met de leerkrachten. Wij informeren u graag uitvoerig zodat u een weloverwogen schoolkeuze kunt maken. Het gesprek en de rondleiding duren circa 1 uur.

Voor een kleuter is het even wennen om naar school te gaan. Daarom is het mogelijk de laatste twee maanden voordat uw kind 4 jaar wordt alvast kennis te maken met de school. Uw kind mag dan vijf ochtenden op school komen kijken en meedoen.

Aanmelding leerlingen groep 1 t/m 8
Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe basisschool voor uw kind, bijvoorbeeld na een verhuizing, nodigen wij u van harte uit voor een informatiegesprek.

Om een afspraak te maken kunt u bellen naar de school (tel. 0223-660574) of een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.