Welkom op de groepspagina van groep 7 van juf Joyce!

Hallo allemaal!
Dit is de groepspagina van groep 7. Wij zijn een gezellige groep met in totaal 28 kinderen. Regelmatig schrijven twee kinderen een stukje voor onze groepspagina.
Neemt u regelmatig een kijkje op onze groepspagina, zodat u onze belevenissen kunt lezen?!

Uilen:

Een paar kinderen van groep 7 zeven gingen naar de supermarkt voor statiegeld (want we hadden allemaal flessen ingezameld). En daarmee konden er twee uilen op school komen. En daar kregen we uitleg over. En we mochten ook vragen stellen en ze aaien en we hebben geleerd welke soorten er zijn. Maar sommige kinderen waren een beetje bang om ze te aaien. Maar we mochten de uilen niet vasthouden. 

Wist u dat... de visuil de grootste uil is?

Wist u dat... uilen in de natuur 35 jaar kunnen worden?

Wist u dat... uilen in gevangenschap 100 jaar kunnen worden?

Dit is geschreven door twee kinderen uit groep 7.

Lampionnen maken:

We maakten lampionnen. We mochten zelf weten wat we maakten. Iemand maakte een zeemeermin de ander een pompoen. Een andere klasgenoot maakte een computer. We hadden veel dozen nodig en we gingen allemaal op de gang en in de klas zitten. 
Dit stukje is door twee kinderen uit groep 7 geschreven. 

Kinderboekenweek:

In de Kinderboekenweek mochten we allemaal een brief schrijven. Dat was heel leuk! Alle kinderen van onze klas, kregen een naam waar ze voor gingen schrijven. De klas was een groep 7 uit Vriezenveen. De meeste kinderen begonnen de brief met Hoi en de naam van de leerling. Vervolgens was de eerste zin bij een heleboel kinderen: Ik vind het leuk om deze brief te schirjven. En we kregen ook brieven terug, natuurlijk!

DIt is door twee kinderen uit groep 7 geschreven. 

Maandag 3 september mochten alle kinderen een eigen plekje zoeken in de klas van groep 7. Na de zomervakantie zijn iets minder kinderen jarig dan voor de zomervakantie. 

Iedere dag gaat het steeds een stukje beter in de klas met samenwerken. En de kinderen om elkaar heen, ook is er een nieuwe leerling bij. Kinderen van groep 7 kunnen het goed met elkaar vinden, binnen en buiten. We hebben een vertrouwde klas dat geeft onze groep een beetje meer vertrouwen. 

De leerlingen van groep 7 vinden juf fijn en vertrouwd. 

Dit stukje is geschreven door twee kinderen uit groep 7.