Welkom op de pagina van groep 8 van juf Annemieke!

 

Hallo Allemaal,

Wij zijn een gezellige groep met 19 kinderen.
Een groep met 11 meiden en 8 jongens.
Op maandag t/m vrijdag staar juf Annemieke voor de groep.

Houd u onze pagina goed in de gaten? Wij zullen hier regelmatig stukjes en foto's plaatsen over onze belevenissen in de klas.

We hebben de laatste schooldag voor de vakantie leuk en gezellig afgesloten met elkaar. We hebben film gekeken met wat lekkers erbij. Dylan had zijn popcornmachine mee en we konden heerlijk genieten van zelfgemaakte popcorn.
Iedereen een fijne vakantie gewenst! 

foto popcorn

Rond het thema kerst met als thema: “gezien en gezien worden” hebben alle kinderen een ster gemaakt, met daaraan dingen gehangen waar ze heel gelukkig van worden. Ook hebben alle kinderen een plankje gemaakt met iets wat te maken heeft met kerst.

foto tentoonstelling

Ook dit jaar hebben de knutselpieten weer goed hun best gedaan om voor iedereen een mooi surprise te maken. Wat zijn er mooie surprise gemaakt en wat zijn we allemaal verwend met mooie cadeaus. Het was een leuke en gezellige dag

!foto sinterklaas

De eerste schoolweek stond in het teken van elkaar leren kennen en samenwerking. We hebben het vooral gehad over de regels en afspraken in de groep/ en in de school. De kinderen hebben ook taken bedacht die ze kunnen doen om de school netjes te houden.

Verder heeft iedereen een deel van de verjaardagskalender gemaakt. Dit hebben we op een bordje hout gemaakt. En staat nu als een slinger in de klas. Iedereen heeft ook een boekenlegger gemaakt in de vorm van een monster. Zodat we allemaal gemotiveerd zijn om een leesmonster te worden :) 

foto leesmonsters