Welkom op de pagina van groep 3 van juf Marisa!

 

Dag allemaal!

Dit is de groepspagina van groep 2/3. Wij zijn een gezellig klas met in totaal 28 kinderen. Er zitten 14 jongens en 14 meisjes bij ons in de klas. Op maandag tot en met vrijdag staat juf Marisa voor de groep. Juf Nicole en juf Ashley zijn ook veel te vinden bij ons.

Op deze groepspagina zal regelmatig een stukje worden geplaatst met foto's over wat we allemaal aan het doen zijn.

Houd u de pagina goed in de gaten?!            

 

Wat hebben we een gezellige Koningsdag gehad. De dag begon met een sportief uur in de gymzaal. Samen met groep 7 hebben we aan onze conditie gewerkt. Daarna even een korte pauze in onze eigen klas en toen op de gang een spelcircuit. Deze leuke dag hebben we samen met alle kinderen feestelijke afgesloten met een gezellige Koningsmarkt. Nu genieten van een welverdiende meivakantie!

 

333

Op woensdag 3 oktober is de Kinderboekenweek van start gegaan. Als start kregen we allemaal een vriendschapsbandje. Elke dag komt groep 8 met ons samen een boekje lezen. Hier genieten wij allemaal erg van!

IMG 1048 IMG 1048 

Wat hebben wij genoten van de voorstelling over Kikker en zijn vriendjes. Milano en Twan hadden een leuke voorstelling bedacht. Ze hadden ons uitgenodigd om te komen kijken. Het was een voorstelling met veel humor. We hebben dan ook erg gelachen met elkaar. Bedankt Milano en Twan!

IMG 1048    IMG 1048