Welkom op de groepspagina van groep 1/2a van juf Karla!

782C28A6 D5B2 4708 9296 B9696EF3FA04     

Deze week hebben wij het over kriebelbeestjes gehad. Er zijn verschillende activiteiten in de klas geweest rondom insecten. Ook buiten in de natuur zoeken naar alles wat loopt en vliegt.

beestjes zoeken 1

Deze week zijn wij in de groep een nieuw thema begonnen. Aankomende weken gaat het thema over dieren. Sinds woensdag hebben wij larven in de klas. De larven kunnen wij zien groeien tot lieveheersbeestjes. Er zijn verschillende activiteiten deze week rond insecten. Zo hebben wij een ontdektafel waar we de larven goed kunnen bekijken. Ook een ontdektafel waar wij gronddieren kunnen zoeken in de aarde.

 

Insecten 1   Het lieveheersbeestje 1 

Larven 1

koningsdag 2019 1

Afgelopen periode hebben wij het thema restaurant gehad. Hier hebben wij verschillende activiteiten gedaan rondom eten. Wij hebben in de hal een restaurant gehad en kunnen oefenen met de rollen ober, kok en klant. Naast leuke activiteiten op school hebben wij ook twee keer een uitstapje gemaakt. Met het eerste uitstapje gingen we met ze allen naar het restaurant van de ouders van Sam. 

Restaurant Neptunus 1a   Restaurant Neptunus 2a

 

Het tweede uitstapje gingen wij naar de pizzeria van de vader van Faris. Bij beide uitstapjes hebben wij mogen smullen van het heerlijke eten en kunnen ervaren hoe het is om in een echt restaurant of pizzeria te werken.

Dorperpizzeria 1a    Dorperpizzeria 2a